EL JARDÍ DE L’ESCOLA!

Ja està, per fi !!!!….. Dissabte 16 d’Abril vam poder fer realitat el petit somni de transformació dels patis de l’escola en el nostre jardí !!!                                                             Vam gaudir d’un matí emocionant, ple d’ il·lusions compartides entre les famílies i l’escola.

Feia goig veure la nostra escola revolucionada amb gent amunt i avall,  tots enfeinats, tant grans com petits, col·laborant amb entusiasme per donar pas al canvi del nostre jardí, creant nous racons, noves propostes de jocs.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

I aquest, ha estat el  magnífic resultat d’aqueta jornada de treball,…. així és veu ara el l nostre JARDÍ!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Sense paraules per agrair la gran implicació de tothom. Tot això ha estat possible amb l’ajuda de totes i tots  els que ens van acompanyar  aquest dia i d’aquells que han estat treballant dies abans, cosint, recollint material, …i dies després acabant feines que havien quedat per fer.

Avui podem donar-vos a conèixer la feina feta gràcies a les imatges recollides per una altra de les nostres famílies.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES!                                                                                                                                                                                                 TOTS JUNTS FEM ESCOLA!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s