ESCOLES + SOSTENIBLES

Dia a dia  i des de fa temps, es fa més evident com de decisives són les nostres accions en el present per al futur del planeta. Sense ni adonar-nos anem contribuint a malmetre el nostre món i per això és tan important aturar-nos i procurar fer-nos conscients que, tots i cadascú de nosaltres, podem ajudar a construir un món més sostenible.

Aquest curs i amb voluntat de continuïtat, ens hem afegit a la xarxa d’escoles +sostenibles de Sant Feliu de Llobregat i ens hem compromès a treballar en l’educació dels més petits en el respecte al Medi Ambient i la Sostenibilitat. Pretenem assolir el nostre objectiu poc a poc, però sense aturar-nos. La col·laboració de totes les famílies un cop hem començat el nostre pla d’acció ha estat molt bona.

Hem reduït els residus a l’escola, els infants porten l’esmorzar en carmanyoles i ampolles reutilitzables, gairebé no utilitzem plàstic en els envasos i sempre que és possibles els reciclem com fem amb d’altres materials com les llaunes, el paper i cartró,…

Fem la selecció de la brossa que generem i la separem adequadament. A això ens ajuden els infants que cada dia sabem millor on llençar els bolquers, els mocadors, les restes de la fruita,…

Procurem que els infants prenguin consciència que segons actuem fem que les condicions del planeta millorin. Per això treballem contes com RESCAT PLANETA.

L’equip educador de l’escola ha participat en formacions  adreçades a l’alimentació sana i saludable dels infants que hem procurat quedi reflectida en els menús de l’escola.

Continuem treballant. Us anirem informat de les petites passes que anem fent vers un món més sostenible.

Moltes gràcies a tots i totes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s