ADÉU ANTONIA!

Ella es l’Antonia, la nostra estimada cuinera.

Aquests últims anys, ha estat una persona molt important a l’escola, tant per els infants, per l’equip i també per les famílies, que tants i tants dies passejaven per l’escola gaudint dels aromes que provenien de la cuina.

Enèrgica i treballadora, fent infinitats de menjars entre cassoles, paelles i cullerots. Però sobre tot una persona especial, que tot i que a vegades és una  mica rondinaire,  sempre  ens ha cuidat com si fos la mare de tots i totes.   

Ara la seva etapa laboral ja s’acabat i li toca desconnectar i descansar. Li diem adéu contents i feliços d`haver coincidit amb ella.

Desitgem que aquesta nova etapa que esta per començar, la gaudeixi a tope!

T’estimem molt Antonia!!

Et trobarem a faltar.

Un pensament sobre “ADÉU ANTONIA!

  1. Conec a la Antonia des-de que la meva filla petita anava a la guarderia L’Espiga, han passat 15 anys i encara tenim una relació gràcies a las xarxes socials, es un encant de persona, ojala amb aquest sector hi hagués mes personas com l’Antonia, el món seria molt millor, molta sort a la nova etapa, t’Estimem Antònia

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s